Membres de la FCC

VIA T TARRAGONA - SHOPPING 

L’Associació de Comerciants La Via T, coneguda a Tarragona com el centre comercial la T de Tarragona va néixer l’any 2003 com a resultat del pla de dinamització del comerç agrupant diverses associacions de la zona centre de Tarragona. Actualment aplega 170 comerços del centre de Tarragona.

http://tarragona-shopping.com/

 

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS D’OLOT (ACO)

logo_Assoc_Comerciants_Olot

 

L’Associació de Comerciants d’Olot agrupa a uns 180 establiments comercials de la ciutat d’Olot. L’objectiu principal de l’Associació és consolidar Olot com a centre comercial a cel obert, aconseguint una societat i una ciutat +viva, +útil i +justa.

http://www.acolot.com/
  
 
COMERÇ FIGUERES
 
Des de Comerç Figueres Associació, intentem aportar tot el que podem per a la millora de la nostra ciutat, potenciar els productes de la nostra comarca, promocionar al petit comerç, ajudar a tots els comerciants en el seu esforç per a l'obtenció del nivell d'excel·lència en les seves botigues, defensar als petits comerciants davant de les institucions tot remarcant el seu paper clau en la redistribució de la renda, en el manteniment dels centres urbans, en la consolidació i habitabilitat de les ciutats,... i tantes coses més.
http://comercfigueres.com/

 

 
GRAN CENTRE GRANOLLERS
 

Gran Centre, és una gram família que vol recuperar la ciutat per les persones, treballar per la ciutat, per la cultura, per un comerç ciutadà i per fer solidaritat.

I ho volem aconseguir tots junts: els 9000 titulars de targeta, els 1500 dependents, els 270 associats, els 15 integrants de la junta i l’equip de Gran Centre. Tots amb una gran visió compartida.

Això és Gran Centre Granollers.

http://www.grancentre.com/
 

 

UNIÓ DE BOTIGUERS DE MATARÓ (UBM)
 

La Unió de Botiguers de Mataró (UBM) és una entitat associativa sense afany de lucre que, agrupant bàsicament les empreses del comerç detallista local i comptant amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, té com a principals objectius, l’organització d’iniciatives i activitats encaminades a la promoció empresarial del sector i la dinamització del comerç urbà d’aquesta ciutat.

La UBM compta amb més de 350 establiments associats, gestiona diverses zones o àmbits comercials de la ciutat identificades amb marca pròpia: Comerç Mataró Centre, Plaça Gran, Plaça de Cuba, Cerdanyola Comercial, La Gran Botiga i Comerç Rocafonda- El Palau.

http://www.matarocomerc.cat/

 

SABADELL COMERÇ CENTRE
 

Sabadell Comerç Centre és una organització empresarial fundada l'any 1982 que agrupa establiments comercials i serveis del centre de la nostra ciutat.

La nostra organització articula accions de promoció comercial, així com estratègies per afavorir i enfortir els enllaços entre la ciutat, la cultura i el comerç.

http://www.facebook.com/sabadellcentre/
 
 
 
 
Terrassa Centre
 
Terrassa Centre és l'associació de comerciants del centre de la ciutat on estan representats tots els sectors comercials. Totes les accions i campanyes que organitza van adreçades a que les persones gaudeixin del escenari cívic que és una ciutat amb carrers plens de vida, terrasses dels cafès plenes de gent, nens jugant en un espai tranquil i segur. Us ofereix un entorn agradable que convida al passeig i a la compra. 
http://www.terrassacentre.com/
 

 

VIC COMERÇ

Back HomeL’Associació de Comerciants de Vic Comerç té prop de 30 anys d’història i és una de les primeres associacions de Catalunya. Agrupa 270 empreses comercials i de serveis del centre urbà de la ciutat. Malgrat això, i amb una clara voluntat d'expansió, actualment l'associació té representació a varis barris de la ciutat. La nostra finalitat és treballar conjuntament en la defensa dels interessos del comerç vigatà i crear accions dirigides a la millora i innovació del negoci comercial de l'associat així com accions de promoció i campanyes on el client final es senti el principal protagonista.

http://www.viccomerc.cat/