Village del Comerç per la Unió de Botiguers de Mataró

Village del Comerç per la Unió de Botiguers de Mataró

La Unió de Botiguers de Mataró posarà el seu granet de sorra a la Festa al Cel que es durà a terme a Mataró el proper diumenge dia 28 de setembre. Des de l’entitat s’ha organitzat un Village del Comerç que servirà per amenitzar i atraure el festival aèri que s’espera per la capital del Maresme el darrer cap de setmana de setembre. A la zona d’aparcament de dalt del Port de Mataró es podrà gaudir de diversos stands d’una quarantena de comerços i una trentena de restaurants i botigues d’alimentació que podran oferir als visitants els seus productes.

El Village ha de servir perquè els participants exposin els productes que tenen per aquesta temporada i també  puguin vendre al públic, mentre que els establiments basats en l’alimentació també estaran preparats per oferir degustacions i delicatessen diverses.

El Village del Comerç a la Festa al Cel comptarà també amb la presència d¡un discjòquei de Particular Música & Copes que amenitzarà la trobada amb música ambiental.

El Village es durà a terme el mateix 28 de s embre entre les 10 del matí i les 20h del vespre i és la primera edició que la Unió de Botiguers de Mataró organitza d’aquest esdeveniment.