VIC COMERÇ - Aquest dissabte torna el Shopping Night de Vic!!!

VIC COMERÇ - Aquest dissabte torna el Shopping Night de Vic!!!

Es presenta la tercera edició del VICXOU, el shopping night que Vic Comerç va iniciar fa tres anys i que és tot un èxit. El VicXou es celebrarà aquest proper dissabte 28 de maig de 20 a 24 h en 24 carrers del centre de la ciutat. Cada una de les 300 botigues i restaurant participants faran activitats i descomptes dins dels seus establiments. Les ofertes especials de cada botiga no es donaran a conèixer fins el mateix dissabte a la tarda quan es reparteixin 40.000 flyers pels carrers del centre amb els anunciats descomptes.
Enguany s’ha creat una temàtica que ambientarà i decorarà el shopping night d’aquesta edició. La idea que es presenta està basada en l’ús dels colors (vermell, blau, groc i verd) com elements per conduir i orientar els visitants pels diferents carrers/zones que participen al Vic Xou amb l’objectiu de fer-los arribar a les botigues on passaran totes les accions. Un element unificador i dinàmic que crea una imatge de conjunt però, al mateix temps, diferenciador on cada zona marca la seva personalitat amb un color concret. El color és un element visual molt potent que crea dinamisme, provoca moviment i genera un sentiment d’alegria i d’impuls positiu.
Cada zona estarà ambientada i decorada amb el motiu del color i sota un slogan diferent:
1)Posa’t vermell” (C. Corretgers, Pl. Sant Felip, Plaça de la Pietat, C. Sant Vicenç, C. Argenters, Pl. Paradís, Pl. del Pes, C. de les Escales i C. Cardona). Aquest color s’associa al poder, a l’energia, a la vitalitat i a les emocions de la vida. Un color que desperta sentiments i passions. Pot estimular la força, l’alegria, la felicitat i l’amor. És un color càlid i afrodisíac.
2)Banya’t de blau” (Pl. Major, C. Estret i C. de les Neus). El blau és un color associat al cel i a l’aire. És tranquil·litzant i és el color de la veritat, l’esperança, la tranquil·litat, la sinceritat... Suggereix conceptes com: llibertat, evasió, somni, imaginació...
3)Omple’t de groc” (C. Verdaguer, C. Bisbe Morgades, Rambla del Passeig, Rambla del Carme i Rambla Davallades). El groc és el color del Sol, la joventut, l’alegria... El seu caràcter lluminós s’associa a la intel·ligència i la saviesa. És símbol de la creativitat.
4) “Llença’t al verd” (C. Manlleu, Portal de la Rambla, C. de Gurb, C. Arquebisbe Alemany, C. Bisbe Morgades i C. Pla de Balenyà). El verd és el color de la naturalesa i representa l’alegria i la felicitat. Invocat per Afrodita, la deessa de la naturalesa, l’amor i la bellesa.