UNIÓ DE BOTIGUERS DE MATARÓ - torna SALÓBODA Mataró i Maresme del 19 al 21 de febrer.

UNIÓ DE BOTIGUERS DE MATARÓ - torna SALÓBODA Mataró i Maresme del 19 al 21 de febrer.

SALÓBODA Mataró i Maresme, amb 23 edicions plenament consolidades, és una de les fires monogràfiques més importants de Catalunya, i es portarà a terme al TecnoCampus, un espai idoni i consolidat per un esdeveniment d'aquesta índole.  

 

A banda de les celebracions de casaments, a SALÓBODA s'hi podran trobar tots els serveis per a realitzar tot tipus de celebracions i esdeveniments, ja siguin de caire familiar o empresarial.

 

La passarel·la, que es portarà a terme a l'Auditori del TecnoCampus en dos passis el dissabte i dos el diumenge, i amb un nou horari, correrà a càrrec de MSM Fashion Group by Magda Simó. A les desfilades hi ha 10 empreses participants, amb models professionals i amb la  presència de moda nupcial, moda acompanyants, art floral, joieria i complements, perruqueria i maquillatge i enguany, com a novetat, la roba íntima també estarà present a les desfilades.

 

Enguany, els horaris de les desfilades seran el dissabte i el diumenge a les 12:45h i 18:45h.

 

Tres dies que oferiran tot tipus de serveis a les parelles que estiguin plantejant-se donar el pas i casar-se, i és que el Saló Boda tornarà a cobrir tots els sectors que prenen part en una celebració d’aquest tipus. Amb una seixantena d’expositors, l’edició anterior va ser tot un èxit i enguany es repetirà el format escollit amb representants de restaurants, vestits de nuvi, de núvia, joieria, fotografia i vídeo i també la presència del cada cop més creixent i rellevant figura del wedding planner.

 

SALÓBODA Mataró i Maresme s’ha convertit en un punt de trobada d’empreses expositores relacionades amb les celebracions familiars de tot tipus i esdeveniments d’empresa i està considerat com un dels salons monogràfics del sector més importants a Catalunya.