Tres dies de compres a preus petits en una nova edició de FIROCASIÓ

Tres dies de compres a preus petits en una nova edició de FIROCASIÓ

Mataró, 20 d’octubre de 2017.- La Unió de Botiguers de Mataró organitza una nova edició de la fira comercial FIROCASIÓ amb estands sota carpes on s'hi podrà comprar de tot a preus increïbles. 

Seguint la tònica de les darreres edicions, la fira comptarà amb un horari ampli amb la inauguració de la fira el dijous a la tarda a partir de les 17:00h i el funcionament ininterromput durant tota la jornada el divendres i dissabte, de les 10h a les 21h.    

Durant aquests tres dies, els estands comercials sota carpes s’instal•laran a mode de recinte firal obert, en format “village” a tota la Rambla de la ciutat. 
Com és habitual, podrem veure com alguns comerços de La Rambla aprofitaran per vendre i promocionar productes amb una parada just al davant del seu comerç. 

Els comerços expositors pertanyen a qualsevol àmbit comercial de Mataró i formen part de tot tipus de sectors. A la fira s’hi podran trobar productes de moda femenina, masculina, infantil i intima, calçat,  complements de moda, bosses, barrets i serveis, entre d’altres.

Qui passegi per la Rambla, tindrà la possibilitat de trobar productes a preus molt petits que o bé perquè ja estan fora del circuit comercial o bé perquè  ja no tenen cabuda a les botigues, i això els converteix en veritables gangues. 

El patrocinador d’aquesta edició és SABA.