Presentació Casa't a l'Empordà a Figueres

Presentació Casa't a l'Empordà a Figueres

Casa't a l'Empordà és el fruit de dos projectes similars representats per Alberto Marquez, Grup Gescom i Comerç Figueres, i que han decidit unir esforços amb la col·laboració de l'Ajuntament de Figueres.

El nou saló s'ubicarà en una carpa de més de 800m2 a la Rambla de Figueres els dies 7, 8 i 9 d'abril (de divendres a diumenge), amb capacitat entre 33 i 60 expositors. L'objectiu és crear un saló professional on l'usuari pugui triar entre una àmplia oferta de tot allò que necessita abans, durant i després de la celebració del seu casament a l'Empordà. Casa't a l'Empordà, pretén ser un potent esdeveniment de referència de la comarca i de la província, d'un sector que mou una ampla xifra de negoci. Com a novetats, una passarel·la de nens nupcials (de forta tendència als Estats Units), l'assistència de models de referència com són Mireia Canalda i Felipe Lopez, i un estilisme de l'Equip Tutusaus (numero 1 a Espanya) i del perruquer Luis Soriano.

Casa't a l'Empordà, és un esdeveniment obert tant a associats com a no associats a Comerç Figueres Associació, si esteu interessats a participar-hi (tarifa d'inscripció única, independent del sector al qual es pertanyi), poseu-vos en contacte al mail gerencia@comercfigueres.com abans del 15 de març 2017.