L’ACO engega una nova campanya per promoure el comerç a Olot

L’ACO engega una nova campanya per promoure el comerç a Olot

A partir d’aquest dijous, els ciutadans que facin una compra mínima als establiments de la ciutat d’Olot podran aconseguir butlletes a bescanviar per regals i descomptes. L’Associació de Comerciants d’Olot posa en marxa una campanya inèdita anomenada “ACOLOR” per promoure el comerç local i el consum. El president de l’ACO, Jordi Rovira, explica que hi haurà 8 tipus de butlletes, segons el sector comercial, que els clients podran adquirir a través d’una compra mínima que establirà cada botiguer.

Amb la butlleta a la mà, el client haurà de canviar la butlleta a la carpa que l’ACO instal·larà cada dissabte de novembre davant de l’església de Sant Esteve. Segons Rovira esperen que la campanya serveixi per “fomentar el consum i donar a conèixer el comerç olotí”.

La campanya ACOLOR també busca millorar les vendes, ja que, tal com va explicar Ràdio Olot, els comerciants estan passant una tardor complicada. Les altes temperatures de l’octubre no han premés engegar una temporada d’hivern que ja hauria d’haver donat el tret de sortida.