LA VIA T: TARRAGONA. La Via T i la Cambra de Tarragona donen servei conjunt

LA VIA T: TARRAGONA. La Via T i la Cambra de Tarragona donen servei conjunt

Us agradaria que un expert fes una diagnosi del vostre comerç de manera totalment gratuïta? Doncs esteu d’enhorabona!La Via T de Tarragona i la Cambra de Tarragona ho fan possible.

La Cambra de Comerç de Tarragona impulsa “Revitalitza el teu comerç”. Tot seguit us donem la informació necessària per a què en podeu gaudir!


És per a vosaltres?

El Diagnòstic d’Innovació comercial es dirigeix a autònoms, microempreses i pimes del sector comercial detallista que comptin amb, almenys, un establiment comercial o punt de venda físic. No importa el subsector al qual pertanyis o quin tipus de productes venguis, sempre que el teu CNAE-2009 sigui Grup 47 o el teu IAE sigui dels epígrafs 64, 65 o 66.

Quin preu té?

Els i-DAI que es realitzin l’any 2016 són totalment gratuïts per a l’empresari en estar subvencionats al 100% pel Ministeri d’Economia i Competitivitat a través del Pla Integral de Suport al Comerç Minorista 2016 i per fons europeus FEDER, gestionats per les Cambres de comerç. Per tant no et costarà res ni hauràs d’avançar cap diner per ser beneficiari d’aquest servei.

I com es fa?

El procediment consisteix en un assessorament personalitzat a través de la presa de dades per part d’un tècnic-consultor, assignat per la Cambra de Tarragona, que et visitarà en el teu comerç. El consultor et sol·licitarà la informació addicional que necessiti per completar el diagnòstic. Com a resultat del treball, el consultor et farà lliurament d’un complet informe amb el resultat del diagnòstic i les propostes recomanades abans del 30  de novembre.

Què s’analitza exactament?

El diagnòstic e-DAI se centra en la valoració de tres aspectes clau en la gestió del punt de venda: Competitivitat del teu comerç. Posicionament de mercat. Àrees prioritàries d’innovació i noves tecnologies.

Com ho puc sol·licitar?

Pots sol·licitar qualsevol d’aquests serveis a la Cambra de Tarragona (Av. Pau Casals, 17). Allí t’informaran sobre els passos a seguir.