La Unió de Botiguers de Mataró organitza un MasterXEF a la Plaça Gran el dissabte 25 de març al matí

La Unió de Botiguers de Mataró organitza un MasterXEF a la Plaça Gran el dissabte 25 de març al matí

L’activitat començarà presentant la recepta i identificant els ingredients base, els estris, la matèria primera i les tècniques per elaborar la recepta. 
Els plats que es faran, en els que els protagonistes seran els productes de proximitat poden ser entre d’altres: coca artesana amb vegetals de proximitat, empedrat del fesol del Maresme o timbal de vegetals...
A més, la UBM organitza un concurs per participar al taller de cuina MasterXEF. Es tracta d’entrar a la pàgina web de la UBM, comentar un post i compartir-lo. 
Es reestructurà i adaptarà l’entorn del mercat de la Plaça Gran, per tal de habilitar un espai còmode, agradable i molt visual a on es realitzaran les dos sessions d’aquest taller de cuina.
El taller estarà conduit per monitors – formadors especialitzats i professionals formant així equip amb els participants. A mes aquests aportaran el material, estris i els productes per poder elaborar la recepta.

Un cop acabat el taller els participants s’emportaran el plat elaborat a casa.

Aquesta activitat està emmarcada dins els actes de la 1ª edició de la Setmana del Comerç que organitza la Generalitat de Catalunya com una iniciativa pionera i de país, que concentrarà en pocs dies un bon nombre d’esdeveniments de promoció, d’intercanvi d’idees o experiències, o senzillament espais de trobada arreu del territori català.