Firocasió Primavera 2017

Firocasió Primavera 2017

La Unió de Botiguers de Mataró organitza, una vegada més, l’edició de Primavera de la fira comercial en la qual les botigues surten al carrer per exposar i vendre productes fora dels circuits comercials, on s’hi podrà comprar de tot a preus increïbles.

Durant aquests tres dies, els stands comercials sota carpes s’instal·laran a mode de recinte firal obert, en format “village” a la Rambla de la ciutat. Seguint la tònica de les darreres edicions, aquesta també comptarà amb un horari ampli amb la obertura de la fira el dijous a la tarda (de 17 a 21h) i el funcionament ininterromput durant les jornades de divendres i dissabte (de 10 a 21h).

Qui s’acosti a la fira, tindrà la possibilitat de trobar productes a preu d’ocasió que els comerciants tindran a la venda o bé perquè ja estan fora del circuit comercial o bé perquè ja no tenen cabuda a les seves botigues, i això els converteix en veritables gangues.

S’hi podran trobar productes de moda femenina, masculina i infantil, calçat adult i infantil, articles de regal, complements de moda, bosses, joguines, esports i serveis entre d’altres.

A continuació podeu veure el llistat d’expositors d’aquesta edició:http://www.matarocomerc.cat/wp-content/uploads/2017/04/POST_Firocasi%C3%B3-primavera-2017_EXP.jpg