Fira Sabadell acollirà de nou l’exposició de les carrosses dels Reis d’Orient

Fira Sabadell acollirà de nou l’exposició de les carrosses dels Reis d’Orient

Aquest l’activitat s’anomena ‘Vapor Reial’ i s’hi podrà anar tant dimecres com dijous entre les 17.30 i les 20.30 hores. L’entrada és gratuïta i es recomana paciència, ja que l’any passat van haver-hi cues destacables a causa de l’interès que desperta sempre la Cavalcada.

Com es fa també des de l’any passat, la Cavalcada va de la mà del conte Nit de Reis a Sabadell, de David Vila i Ros, que juntament amb els dibuixos del col·lectiu Bafarada crea tot un imaginari local al voltant de la cavalcada. El conte es reparteix entre els escolars de la ciutat. Així els obrers de la ciutat treballen per ajudar els Reis, i els mateixos obrers acompanyaran els visitants per fer un recorregut per l’interior del Vapor Reial, al llarg del qual es podran veure les carrosses de prop i contemplar-les unes hores abans que travessin la ciutat.

Recorregut de nord a sud

Així mateix, dimecres a la tarda l’Ajuntament presentarà les novetats de la Cavalcada. De moment, un apunt important, que sempre interessa la gent: aquest any el seguici surt des del nord de Sabadell en direcció al sud.