El barret de Les Santes ja té 10 anys

El barret de Les Santes ja té 10 anys

La iniciativa dels botiguers de la ciutat ha anat agafant força fins a convertir-se en una peça imprescindible per a viure la festa major de cada any i un tret característic de Les Santes.
I ja en són 10, i per celebrar-ho, enguany el color de la cinta del barret de palla serà el corporatiu del cartell de Les Santes, el color de la “Juliana”, la beguda dels Requisits de Festa Major que Raül Roncero, autor del cartell, ha escollit com a protagonista del cartell d’aquest any.
El barret es pot aconseguir comprant als comerços associats a la UBM o el dia 23 a partir de la Jornada castellera del matí i les tardes dels dies 24, 25 i 26 a la parada que tindrà la UBM a la cantonada del carrer Barcelona amb la Riera.
A més, aquest 10è aniversari dels barrets també s’organitza un concurs d’Instagram en el que, amb l’etiqueta  #barretsantes17 qui vulgui podrà penjar la seva foto a l’instagram de la UBM @uniobotiguersmataro gaudint de Les Santes. El concurs el patrocina NINS, qui regalarà un conjunt de samarreta i pantaló a la persona guanyadora.