Retail Cat

El Parlament de Catalunya aprova d'urgència llei de #comerç amb nous horaris i més novetats.

La notícia també la recull el diari El Periódico. 

 

Els comerciants es fan Facebook

El 'retail' català es digitalitza a través de web pròpia i xarxes socials, però té assignatures pendents en posicionament a cercadors o introducció de tecnologies com la NFC

El comerç català ho té clar: “a Internet s'hi ha de ser”. El president de Comertia i de Calbet Electrodomèstics, Joan Carles Calbet, es mostra així de contundent en conversa amb VIA Empresa. I efectivament el comerç català és a la xarxa, tal com destaca l’Estudi sobre la transformació digital del retail a Catalunya presentat aquest dilluns. L’informe, elaborat per Escodi per encàrrec de Comertia, assenyala com els comerciants progressen adequadament en àmbits com disposar de pàgina web o participar a les xarxes socials. Alhora, però, falta inversió per treballar el posicionament a cercadors i per introduir tecnologies disruptives en el punt de venda.

El barret de Les Santes ja té 10 anys

Ja fa 10 anys que la Unió de Botiguers de Mataró fa barrets de palla per les Santes. Amb cintes diferents, cada any durant els actes de Les Santes, els mataronins poden resguardar-se del sol amb els ja típics i esperats barrets que edita any rere any la UBM. 

El proper dijous arriba l’edició més dolça del tapajous!

La ruta de tapes de Vic Comerç arriba a la seva 20ena edició amb un especial tapes de postres

11 restaurants del casc antic sorprendran de nou amb les propostes més creatives

 

El proper dijous dia 20 de juliol, tercer dijous de mes, arriba una nova edició del tapajous. En aquesta ocasió, els restaurants adherits preparan un especial tapes de postres.

 

Dos de les entitats de la Fundació Comerç Ciutadà premiades per la generalitat. Granollers Centre (Gran Centre Granollers), per la campanya 'Jo t´estimo +' i la Unió de Botiguers de Mataró, per la campanya "Mataró en Viu"

Els guardons, que arriben enguany a la seva 17a edició, són el reconeixement del Govern a les iniciatives més innovadores del comerç urbà de proximitat i també als establiments comercials amb més de cent anys d´antiguitat i activitat ininterrompuda al servei del comerç.

Aquest any, Gran Centre Granollers aposta pel mecenatge de l'orquesta de cambra!

 

Dijous, 6 de juliol, a la Sala Oberta del Teatre Auditori es va fer un acte d’agraïment pel suport dels 17 patrocinadors i col·laboradors com a tots els membres del Club de Patrocini i Mecenatge del Teatre Auditori i l’Orquestra de Cambra de Granollers.

COM CADA ANY PER AQUESTES DATES, ES VA DONAR A CONÈIXER LA NOVA TEMPORADA D’ESCENA GRAN.

Ja arriba el SonaEstiu 2017 a Figueres!

Tornen les nits dels dijous del mes de juliol que et conviden a quedar amb els amics i a sortir al carrer i passar-ho bé a l'estiu de Figueres amb el SonaEstiu de la Plaça de les Patates!
 
Amb una proposta en la qual col·labora Comerç Figueres Associació a petició dels establiments adherits, dinamitzem els bars i restaurants del barri vell de Figueres amb el SonaEstiu2017 que torna tots els dijous del mes de juliol a la Plaça de les Patates des de les vuit de la tarda a les 12 de la nit.
 
 

Fora Stocks

El proper 22 de juliol tindrà lloc la 24 ena edició del Fora Stocks d'estiu.

La Plaça Vella i el carrer Major s'ompliran de carpes on les botigues de terrassacentre trauran els estocs i oferiran productes amb descomptes.

Pels carrers del centre també trobareu botigues que treuen el taulell al carrer per oferir els seus productes amb descomptes.