S'obre la inscripció al Fira Rambla d'estiu 2017 a Figueres

Organitzat per Comerç Figueres Associació, el dijous 13 de juliol i el dijous 3 d'agost tindran lloc els Fira Rambla d'estiu 2017 a Figueres. Amb una àmplia campanya de comunicació per arribar a tots els públics i buscant un punt de millora i novetats, us animem a inscriure-us!

La campanya de comunicació prevista per aquest Fira Rambla 2017 a Figueres consta de:

Pòster a botigues i distribució comarcal.
Verticals a FiraRambla amb Wind Blades
Flyers a oficines de turisme i al centre comercial urbà.
Publicació a xarxes socials i webs.
Publicitat a setmanaris comarcals i ràdio nacional.
FiraRambla Estiu 2017 està oberta a tothom que tingui un establiment (roba, sabates, alimentació, empreses, serveis, informàtica...) i animem a tots els nostres associats a participar-hi. Tant pels nous socis com pels que encara no hi han participat, aquesta fira és una bon aparador per donar a conèixer el vostre establiment.
 

 

Pàrquings blaus firmen conveni amb l’associació GRAN CENTRE GRANOLLERS

A partir del mes de juliol, els comerços i empreses de serveis adherits a Gran Centre Granollers gaudiran de vals de pàrquing gratuïts per als seus clients gràcies al conveni que ha signat l’associació i l’empresa PÀRQUINGS BLAUS.

PÀRQUINGS BLAUS oferirà al col·lectiu de Gran Centre Granollers aquesta acció promocional durant tot un any, amb aquest conveni PÀRQUINGS BLAUS es consolida com a xarxa d’aparcaments a escala nacional, creada i pensada per al benestar del ciutadà que aposta pel comerç local de GRANOLLERS. Un referent amb consciència social i dinamitzador de la ciutat, essent membre de l’Associació. El qual dóna al client un tracte especial amb uns serveis personalitzats, potenciant l'usuari i oferint uns preus únics en el sector.

 

EMAGINA firma conveni amb l’associació GRAN CENTRE GRANOLLERS

A partir del 19 de juny d’enguany, els comerços i empreses de serveis adherits a Gran Centre Granollers gaudiran del servei de fibra òptica d’Emagina en unes condicions econòmiques especials gràcies al conveni que ha signat l’associació i l’empresa de telecomunicacions del Grup Estabanell.
 
 

La campanya GUAPA’T de la Via T a la Plaça Verdaguer

Aquest migdia ha tingut lloc la presentació de GUAPA’T a un lloc molt original, a dins La Pepita, col·laborador i participant d’ aquesta primera edició.
La presentació ha anat a càrrec de Salvador Minguella, president de la Via T; Elvira Ferrando, consellera de Comerç i amb la participació de André Vincenzzo, de Plastic Tarragona, Teodora en representació a LAKMÉ by Dispel i Judith Sentís Dinamitzadora de la Via T.
 

Gestió de conflictes online i offline

La Unió de Botiguers de Mataró i Ártidi – Escola Superior et conviden a descobrir el món del retail des d’un punt de vista innovador a través del nou circuit de conferències “Mirades del Nou Retail vs Nou Consumidor”.

De la mà d’experts en marketing aplicat al punt de venda t’apropem a les noves tendències que t’ajudaran a millorar les vendes del teu negoci. No t’ho perdis!

 

Nova Convocatòria del Concurs d'Aparadors Surrealistes 2017

Comerç Figueres organitza en el marc dels Tastets Surrealistes 2017 un Concurs d'Aparadors Surrealistes amb 800 € en premis pels diferents guanyadors.

Des de Comerç Figueres Associació s’organitzarà la tercera edició del concurs d’Aparadors Comercials dels Tastets Surrealistes.

 

Gran centre sorteja 2 entrades dobles

I, avui, Dimecres 07 de juny, a les 12h a la seu de GRAN CENTRE GRANOLLERS - c. Sant Roc, 5, 1r - s'han realitzat el sorteig de GRAN CENTRE  & CIRCUIT DE BARCELONA - CATALUNYA per anar al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ 2017 aquest cap de setmana.

LAURA SABATÉS, presidenta de l’Associació, han extret les butlletes premiades i les 2 persones afortunades han estat:
LUISA GEA (butlleta complimentada a Calçats Tarrats)
MIGUEL ANGEL GUERRERO (butlleta complimentada a Pinmat)

Exposició de motos a Granollers

El passat Dissabte, 03 de juny de 2017, GRAN CENTRE va organitzar a Granollers una mostra de motos vintage a peu de carrer amb la col·laboració de PIGRA.

Amb el comerç de barri a través del programa del Pla de Barris del Centre Històric de Figueres.

Comerç Figueres col·labora un any més amb el comerç de barri a través del programa del Pla de Barris del centre històric de Figueres.

Figueres com a ciutat i amb el suport i col·laboració de Comerç Figueres participa, com a municipi adherit, a la 7ª Campanya Comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, juntament amb 34 poblacions de Catalunya beneficiàries del Pla de Barris.

 

El Rapa, el somriure del Passeig

Els comerciants de la Rambla del Passeig han creat un distintiu per mostrar una imatge de conjunt i un missatge positiu.


El Rapa és un element de fusta que representa un somriure, amb ell es vol transmetre als clients i a la gent que passeja per la Rambla del Passeig un missatge positiu, alegre, de confiança i d’una bona atenció per part dels botiguers de la zona. Aquest element es col·locarà a les façanes dels comerços en ocasions puntuals ja sigui lligat a quatre campanyes anuals que s’han preparat o a missatges puntuals que aquest personatge voldrà donar en dies senyalats amb la finalitat de generar empatia i transmetre valors. En el marc de les campanyes que es volen organitzar, com les accions de carrer, obsequis, promocions o consells, es pretén que els clients i passejants visquin grans experiències.

Tornen els ‘Espais Possibles’ al Centre Comercial Vic 2 Ahir dimecres es van inaugurar 6 espais artístics nous que estaran exposats fins a finals de juny

Espais Possibles és el nom d’un projecte que l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic va iniciar fa dos anys i que busca plasmar en els locals buits d’aquest centre les intervencions artístiques creades pels alumnes d’aquesta Escola.  
L’objectiu per part de l’EASD és treure l’art de l’escola perquè no es quedi al taller de l’artista i buscar la pública que a dins el centre formatiu no tenen.
Per l’altra banda, els col·laboradors Bon Preu, Vic Comerç i l’Ajuntament de Vic sempre han considerat el Vic 2 com un centre singular de la ciutat on hi poden tenir lloc tot tipus d’activitats i l’art i la cultura són part d’elles per  aconseguir que el centre comercial sigui un espai agradable perquè la gent hi pugui venir a comprar.
Les intervencions, sobretot d'escultura i pintura, han anat a càrrec de Cristina Martínez, Albert Colomer, Lorena Prat, Imma Solà, Quim Sosa i Cristina Torras; tots ells alumnes de l’Escola. 
La mostra es podrà veure fins el 30 de juny.