Comerç Figueres ja té preparada una nova edició dels Tastets Surrealistes!

Comerç Figueres, l'Ajuntament de Figueres i Estrella Damm preparen la cinquena edició dels Tastets Surrealistes del 15 de juny al 15 de juliol del 2017.

Consolidats, es presenten els Tastets Surrealistes com a un atractiu lúdic i gastronòmic de destinació amb uns precedents excel·lents! Aquest any un total de 22 establiments presentaran els seus plats amb una creativa inspiració daliniana amb menús de tastets que van entre 15 € i 25 €.

La nova edició comptarà amb un nombre similar de participants per part dels restaurants i es farà una campanya de promoció més extensa a través de cartells i fulletons on s’especificarà la ruta per tota la ciutat dels restaurants participants als tastets surrealistes. 

 

24 maig conferéncia de Xavier Guix – dijous, 25 de maig, a la sala tarafa de Granollers

Aquest llibre es va publicar aquesta primavera, una versió reactualizada després de 10 anys de la seva publicació.

Comenta l’autor que: “Ni jo sóc el mateix ni la societat en la qual viu, per això el llibre conté una nova mirada sobre el tema del sentit en la vida“.

Ha afegit nous capítols que relacionen el sentit amb el temps, descriu la societat d’avui entre el rendiment, la incertesa i l’autoconeixement, i aporta una ruta per als Emprenedors Existencials.

23 maig roda de premsa: l'auca del senyor esteve al teatre de ponent (Granollers)

Ahir, dilluns 22 de maig a les 16 hores al Teatre de Ponent es va realitzar la roda de premsa de presentació de L’AUCA DEL SENYOR ESTEVE, aprofitant l’escenografia i els vestuaris de la sala; per celebrar els 100 anys de l’estrena d’aquest clàssic del teatre català a Barcelona i per rememorar l’espectacle que es va fer l’any 2.000 conjuntament amb Gran Centre Granollers.

 

Vic Comerç presenta el baròmetre de l’activitat comercial de Vic del 2017

Balanç positiu entre obertures i tancaments: es guanyen 22 comerços a tota la ciutat, 14 al centre i 8 al Remei
A Vic s’han tancat 71 establiments aquest últim any, 9 menys que l’any passat
Les obertures al barri sud de la ciutat no es veuen reflectides: 14 dels 15 carrers comercials presenten més d’un 15% de desocupació
El centre de Vic continua essent atractiu: s’obre 1 botiga cada 5 dies
 
Ahir al migdia es va presentar el baròmetre de l’activitat comercial de Vic d’aquest any. 
Aquest estudi ha estat realitzat a partir del cens dels 1.132 locals comercials de 54 carrers repartits entre els dos eixos comercials naturals de la ciutat: el del centre de Vic (39) i el del sud (15) i la comparativa amb les 
dades recollides durant els últims anys

RetailCat suma com a soci la Fundació Comerç Ciutadà

RetailCat ha sumat com a soci la Fundació Comerç Ciutadà, amb seu a Figueres (Girona), però amb àmbit d'actuació a Tarragona, Olot (Girona), Granollers, Mataró, Sabadell, Vic i Terrassa (Barcelona), ha informat en un comunicat aquest dilluns.

BARCELONA, 15 (EUROPA PRESS)

RetailCat ha sumat com a soci la Fundació Comerç Ciutadà, amb seu a Figueres (Girona), però amb àmbit d’actuació a Tarragona, Olot (Girona), Granollers, Mataró, Sabadell, Vic i Terrassa (Barcelona), ha informat en un comunicat aquest dilluns.

Gran Centre Granollers + Motor

GRAN CENTRE és + a GRANOLLERS també és motor organitzant les següents activitats:
 
Fins el 8 de maig:
 
GUANYA 2 entrades dobles per al GRAN PREMI de F1 pels dies: 12, 13 i 14 de maig.
PARTICIPA comprant als establiments de GRAN CENTRE i omple la teva butlleta.
 
 

Firocasió Primavera 2017

Tornen els tres dies de compres a preus petits amb la nova edició de FIROCASIÓ Primavera!

Els dies 4, 5 i 6 de maig, la Rambla de Mataró acollirà de nou el FIROCASIÓ, l’esperat esdeveniment on s’hi poden comprar productes de tot tipus a preus d’ocasió. El FIROCASIÓ ja és un clàssic a Mataró i cada vegada atrau més gent tant de la ciutat com de fora.