17è Concurs de Cuina Medieval

Vols guanyar un Curs de cuina a l'Escola d'Hostaleria de Sabadell? i guanyar un sopar per 2 persones a un dels restaurants de Cuina Vallès? o provar totes les tapes del Destapa't que organitza el Gremi d'Hostaleria de Sabadell? Inclús pots guanyar un Xai sencer!!
Participa al Concurs de cuina, només ens has d'enviar una recepta medieval a medievalia@latransversal.com17

Comerç Figueres presenta esmenes al projecte de la Llei del Comerç i Serveis de la Generalitat de Catalunya

Comerç Figueres presenta mitjançant la Fundació Comerç Ciutadà, tres esmenes al projecte de Llei del Comerç i Serveis de la Generalitat de Catalunya, aprovat el passat mes de gener. 

Arran de la proposta rebuda des de la Generalitat de Catalunya i treballada des de l'entitat Retailcat i la Fundació Comerç Ciutadà, Comerç Figueres valora positivament el document rebut i hi aporta tres esmenes més:

Període de rebaixes. Considerem que no protegir la paraula i el seu ús, podria suposar una desvirtualització del concepte i dels seus efectes. Solicitem un calendari més ordenat, així com fixar uns terminis d’inici i de finalització del període de les rebaixes.
 

23 Abril Sant Jordi a Sabadell

Recordeu aquest diumenge 23 d'abril festa grossa al centre, Diada de Sant Jordi. A més, podeu trobar les botigues obertes, ja que és un festiu d'obertura autoritzada. Veniu a #sabadellcentre.

Joc el Petit Príncep Terrassa Centre

JOC DEL 24 al 29 D’ABRIL
En aquest joc es tracta de trobar diferents elements del Pet
Princep, col·locats als aparadors dels comerços associats a
terrassacentre. Un cop el trobis, apuntes el nom de la boga
on l’has vist en el requadre (amb una boga
per personatge és
suficient). En els tres requadres blancs, has de trobar unes
bogues
que en el vidre hi ha un vinil amb el dibuix de
l’esteroide, del xai i de la rosa , en aquests comerços i nomes
en aquets has d’entrar a dins per tal de que t’hi posin un segell,
Un cop ho nguis
tot ple, poses el teu nom, telèfon i diposites
aquest full a la búsa
de terrassacentre (c/ Gavatxons nº 9).
Sortejarem: 10 regal de jocs del Pet
Princep.

Balanç oficial Casa't a l'Empordà a Figueres

Balanç oficial: El Saló Casa't a l'Empordà tanca la primera edició fregant els 5000 visitants i amb més de 900 consultes professionals.
Moltes gràcies als nostres partners d'acció, Freelance Models i Grup Gescom, i a tots els establiments que heu dipositat la vostra confiança i esforç en aquesta primera edició. Ens tornarem a trobar en la futura edició del 2018!

1R OPEN TENNIS GRAN CENTRE A GRANOLLERS

Divendres 21 d’abril, GRAN CENTRE GRANOLLERS organitzarà el 1r OPEN TENNIS a GRANOLLERS; una activitat esportiva al centre de la ciutat amb 4 pistes de mini tennis obertes per a tots els públics, vine a jugar i diverteix-te!

Santa Tapa 2017

Arriba la tercera edició de la Santa Tapa, el concurs de tapes de la Setmana Santa de Vic!
Cada un d’aquests establiments ha creat una tapa per a l’ocasió amb noms de referències bíbliques: El pecat concebut, Santificat el vostre nom, Misericòrdia, Cos de Crist, Esperit Sant, Manà, entre d’altres.
 

Gran èxit del #MataroStreetFashion,

Gran èxit del #MataroStreetFashion, el passat dissabte 8 d'abril!
Encara amb "ressaca" de l'intensitat del cap de setmana, volem donar les gràcies a tots els participants d'Aparadors Vius, Espai Gastronòmic i desfilada, així com a Piùbella Models Agency i Particular Mataró!

Gran èxit a Figueres a la Fira Casa't a lEmpordà

Foto de grup! Les primeres xifres parlen d'una assistència al Saló #CasatalEmpordà de prop de 4.000 visitants al llarg de tot aquest cap de setmana! Malgrat encara estem elaborant nota de premsa de valoració final, confirmem que aquesta nova iniciativa ha estat extraordinàriament positiva.
Des de l'entitat agraïm la vostra visita i la gran confiança que han dipositat els prop dels 50 expositors així com aquells establiments participants en les desfilades.

L'aparador de Júlia Perfumeria és el més votat al premi UBM

L'aparador de Júlia Perfumeria és el més votat al premi popular del Concurs d'Aparadors #ParauladeStone. Gràcies a tothom per votar!
I ja tenim guanyador d'una estada per a 2 persones a l'Hotel Atenea Port Mataró-Barcelona: Enhorabona a Ramon Bruguera Pont.
Clica l'enllaç per veure el certificat de validesa del sorteig: https://sweeps.easypromosapp.com