Subscriu-te a l'agenda de Comerç Figueres Associació

Si vols rebre la teva invitació gratuïta al Saló Casa't a l'Empordà i no ets associat, subscriu-te a la nostra agenda d'esdeveniments!
Només cal que facis clic a l'enllaç, emplenis el formulari, i la setmana vinent la rebràs!
#Figueres

Mercat del casc antic a Vic!

Els comerciants del carrer Cardona organitzem aquest proper dissabte 1 d’abril un mercat de carrer entre la Plaça del Paradís i la Plaça de l’Estudiant. Aquest mercat neix amb la intenció de ser mensual, tenint lloc el primer dissabte de cada mes, amb l’objectiu de revitalitzar i fer conèixer la zona comercial del Casc Antic i amb la possibilitat que s’estengui pel carrer Sant Sadurní i Plaça de la Pietat en un futur si té èxit.

 

Setmana del comerç a web FCC

Entre els propers 20 i el 26 de març tindrà lloc la primera edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa pionera i de país, que concentrarà en pocs dies un bon nombre d’esdeveniments de promoció, d’intercanvi d’idees i experiències, o senzillament espais de trobada arreu del territori català.

Els botiguers de Sabadell organitzen tallers per la Setmana del Comerç

Roda de premsa de presentació de la Setmana del Comerç. Foto: GeneralitatRoda de premsa de presentació de la Setmana del Comerç. Foto: Generalitat

Sabadell Comerç Centre ha organitzat tota una sèrie de cursos en el marc de la primera Setmana del Comerç, un esdeveniment d’àmbit català que es desenvolupa entre el 20 i el 26 de març.

Sota el lema Descobreix-nos, Comerç Centre ofereix la possibilitat de participar en tallers que aborden temàtiques variades, des de bellesa i salut fins a alimentació, passant per cultura.

 

Setmana del Comerç del 20 al 26 de Març 2017

Entre els propers 20 i el 26 de març tindrà lloc la primera edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa pionera i de país, que concentrarà en pocs dies un bon nombre d’esdeveniments de promoció, d’intercanvi d’idees i experiències, o senzillament espais de trobada arreu del territori català.

La Unió de Botiguers de Mataró organitza un MasterXEF a la Plaça Gran el dissabte 25 de març al matí

La Unió de Botiguers organitza un Taller de Cuina de caràcter familiar on els nens i nenes amb la col•laboració dels seus pares aprendran a preparar, treballar i manipular les matèries primeres del taller elaborat amb productes de proximitat. 
L’activitat, que es portarà a terme en dos sessions: de 10:30h a 12:00h i de 12:0oh a 13:30h, pretén introduir els nens en l’ús actiu i conscient dels cinc sentits a través de la transformació de matèries primeres per despertar la curiositat dels nens i establir una cultura gastronòmica amb productes de proximitat. 
 

La UBM organitza un concurs d’aparadors “Paraula de Stone” en motiu de l’exposició homenatge a Jordi tardà

Entre els dies 20 de març i 2 d’abril, els establiments associats a la Unió de Botiguers de Mataró que participin, muntaran el seu aparador amb elements al•lusius al fenomen del Rock amb la finalitat de potenciar i activar el comerç de la ciutat a la vegada que donar a conèixer la mostra exposada a la seu de la Fundació Iluro de l’important patrimoni de Jordi Tardà. 
 

RODA DE PREMSA – OPEN NIGHT GRANOLLERS 2017

 Arriba la 6ª edició de l’OPEN NIGHT i estrenem format! El proper 31 de març obrim les portes de la ciutat a la comarca i a tot el públic del territori català! Mostrarem a tothom que GRANOLLERS BATEGA + que mai!

Farem que la ciutat es transformi durant una nit. Tot això és possible gràcies al mecenatge dels associats, botigues i empreses de serveis, més tots els establiments, gremis, entitats i institucions que creuen en el projecte. Un ampli col·lectiu que amb enginy i il·lusió uneixen esforços per rebre al públic i mostrar el millor de nosaltres!

Presentació Casa't a l'Empordà a Figueres

Dijous 2 de març es va presentar al Saló de Plens de l'Ajuntament de Figueres, el nou saló "Casa't a l'Empordà", un esdeveniment que concentrarà l’oferta de productes i serveis que donaran resposta a la necessitat de tots aquells que volen gaudir de les millors celebracions de casament a l’Empordà.