Gran Centre destinarà el 5% de la recaptació de Nadal al servei de pediatria de l'Hospital

L'associació de comerciants i empreses de serveis Gran Centre destinarà, juntament amb l'Obra Social la Caixa, la recaptació del 5% de les compres de Nadal amb la seva targeta de fidelització a la Fundació Hospital Asil de Granollers, concretament a la planta de pediatria. L'acció s'inclou novament a la campanya Per Nadal cada ovella al seu corral, que ha destinat durant cinc anys un percentatge de la recaptació a projectes socials de la ciutat.

Vic Comerç va celebrar ahir V Gala del Comerç

Guardons, homenatges, actuacions en directe, el vídeo gravat pels comerciants i una gran assistència van marcar una gala molt emotiva

“La gent de Vic és molt de Vic!” és el nom del clip realitzat pels comerciants que presenta Vic Comerç aquest any

Quim Masferrer va realitzar una actuació memorable.

A Terrassa Centre Campanya de Nadal

La campanya de Nadal d’aquest any de l’associació té com a element  principal un arbre de fusta realitzat per Prodis (Fundació Terrassenca Prodiscapacitats). Aquests arbres guarniran més de 200 comerços amb el lema “junts fem ciutat”.
 

 

El Nadal més festiu amb la Unió de Botiguers de Mataró

La Unió de Botiguers de Mataró (UBM) enguany ja té a punt les activitats nadalenques per celebrar les festes d'enguany: un Parc d'Atraccions Infantils, un Tió Gegant Solidari, una ludoteca, un Pare Noel, actuacions musicals i molt més. La voluntat de l'UBM és que comprar a Mataró sigui més que una acció comercial.

 

2 dies per fer cagar el tió a Granollers

Aquest cap de setmana, Dissabte 16/12 i Diumenge 17/12 de 11 a 14h i de 17 a 20h a la plaça Perpinyà de #Granollers, tenim 2 DIES PER FER CAGAR EL #TIÓ I OMPLIR EL REBOST D'EL XIPRER.

"Els petits detalls fan nadal" i Granollers 2017

La programació de les festes de Nadal, preparada per les entitats socials, les comercials i l’Ajuntament, conté propostes de tota mena i per a tots els gustos. Pastorets, parc infantil, música, teatre, brou popular, activitats solidàries, festivals esportius… i el colofó: l’esperada visita dels Reis d’Orient!