LA VIA T: TARRAGONA. La Via T i la Cambra de Tarragona donen servei conjunt

LA VIA T: TARRAGONA. La Via T i la Cambra de Tarragona donen servei conjunt

Us agradaria que un expert fes una diagnosi del vostre comerç de manera totalment gratuïta? Doncs esteu d’enhorabona! La Via T de Tarragona i la Cambra de Tarragona ho fan possible. La Cambra de Comerç de Tarragona impulsa “Revitalitza el teu comerç”. Tot seguit us donem la informació necessària per a què en podeu gaudir.  

VIC COMERÇ: Estem creuats!

VIC COMERÇ: Estem creuats!

Vic Comerç presenta la tercera edició de la campanya Estem Creuats! L’entitat torna a desafiar als comerciants a intercanviar-se els aparadors durant 14 dies i a crear les combinacions més creatives i arriscades. 18 comerços s’apunten enguany a una campanya que incorpora novetats. L’entitat premiarà les millors propostes a la Gala del Comerç d’aquest desembre Vic Comerç presenta la tercera edició de la campanya “Estem Creuats!”, una iniciativa que intercanvia aparadors entre comerços de diferents sectors. L’objectiu de la campanya és, per una banda, crear sorpresa al passejant decorant l’aparador del comerç amb producte que no té res a veure amb la seva oferta habitual i per l’altra, donar presència de les botigues en altres carrers de la ciutat.  

COMERÇ FIGUERES: Canvi de seu provisional

COMERÇ FIGUERES: Canvi de seu provisional

Amb motiu de les obres del nou giratori de la Plaça del Sol, Comerç Figueres Associació canvia d'ubicació temporalment i de telèfon.  Des de dilluns 31 d'octubre 2016, ja sabeu que ens trobareu al carrer Caamaño 3, 1er 2a de Figueres. Un espai que es troba obert a tots els nostres associats i visitants i ara ja disposem de nou telèfon de contacte: 972 284 387.