Tres dies de compres a preus petits en una nova edició de FIROCASIÓ

Els dies 2,3 i 4 de novembre, la Rambla de Mataró acollirà de nou el ja consolidat esdeveniment on s'hi pot comprar de tot a preus d’ocasió. 

FIROCASIÓ, que es porta a terme em edicions a la primavera i a la tardor, consta de diversos estands sota carpes per exposar i vendre productes fora dels circuits comercials. És un esdeveniment que cada vegada atrau més gent tant de la ciutat com de tota la comarca.  


 

Els comerços de la UBM organitzen el joc del "TRUC O TRACTE", el 31 d’octubre, per celebrar la castanyada entre els seus clients

Els clients que hagin fet una compra a un comerç associat a la UBM, s'hauran de dirigir a les carpes de la Plaça de Cuba i Plaça Gran i provar sort

Mataró, 16 d'octubre de 2017.-  Els comerços associats a la Unió de Botiguers de Mataró, i degut a l’èxit de l’activitat organitzada l’any passat, també s'apunten a la moda de fer "TRUC o TRACTE" amb un joc molt especial on el client té la possibilitat de guanyar o bé premis directes o xecs regal de fins a 50€. 

MTR, la nova activitat organitzada per la UBM que convertirà la Rambla en un showroom urbà

La Unió de Botiguers de Mataró, amb el patrocini del Grup Drivim, organitza una nova activitat el dissabte 14 d’octubre durant tot el dia a la Rambla de Mataró.
Es tracta del MTR Showroom urbà, una forma singular de presentar els negocis que hi participen basada en l’impacte visual. 

Durant tot el dissabte, de les 10:00h a les 20:30h, i amb un nou format tipus passarel•la estàtica, els comerços participants mostraran els seus productes o serveis creant exposicions singulars i creatives que cridaran l’atenció del ciutadà.  

 

El Rapa, recull somriures!

Aquest divendres dia 6 i dissabte dia 7 d’octubre dia Internacional del Somriure els comerciants de la Rambla del Passeig ofereixen una nova campanya.  
El Rapa, un element distintiu que representa un somriure, tornarà a sortir al carrer. Cada un dels establiments participants col·locarà el seu Rapa a l’exterior per anunciar que es recullen somriures amb la finalitat de portar-los a persones que ho necessiten com els nens i nenes de l’Hospital de Vic

Comunicat de la Fundació Comerç Ciutadà

La Fundació Comerç Ciutadà, integrada per les organitzacions comercials de les ciutats de Figueres, Granollers, Mataró, Olot, Sabadell, Terrassa, Tarragona, Vic; condemnem enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat per impedir les votacions a Catalunya.