GRANOLLERS: GRAN CENTRE. GRN16 Edició Limitada 22/10

Donat que les previsions meteorològiques per aquest Dissabte 22-10-2016 són de pluja amb un 70% de probabilitats, l’organització ha decidit ajornar el GRN16 al proper Dissabte 29-10-2016.

GRAN CENTRE GRANOLLERS ha creat un espai a l’aire lliure al c. Anselm Clavé amb el c. Sant Roc per presentar el nou format de l’activitat de l’Associació: GRN16

Una acció per mostrar la marca Granollers amb els PRODUCTES i SERVEIS de la ciutat d’una manera diferent i original … una mostra a peu de carrer. Una fórmula innovadora en la qual podreu gaudir d’una exposició de qualitat amb els establiments associats  i entitats de referència de Granollers.

UNIÓ BOTIGUERES MATARÓ:Capvespre Màgic el dissabte 22 d'octubre

“Gaudeix, compra i tasta al comerç de Mataró”, aquest és el lema del “Capvespre Màgic” en el que hi participaran 150 comerços de la UBM. 

Entre les 17:00h i les 22:00h del dissabte 22 d’octubre, els comerços de la ciutat estaran oberts per fer “Vendes Màgiques”: espais amb portes obertes, tastets, animacions, vendes exclusives i tantes sorpreses com comerços hi participin, per sorprendre i il·lusionar a tothom qui passegi per la ciutat.

La proximitat i la il·lusió es fondran en un capvespre en el que, a banda de les activitats que proposi cada establiment, als carrers s’hi podran trobar: Mags, espectacles amb malabars amb foc i també un photocall, entre d’altres…

LA VIA T DE TARRAGONA: Campanya solidària

La Via T ha presentat la Campanya Solidaria amb la Fundación Vicente Ferrer amb el nom: #1euro1color1somriure amb l'objectiu de recaptar fons per una vivenda digna. 
Cada divendres es trobarà en un comerç diferent i el tindrà 1 setmana.. si voleu col.laborar heu de pintar un trocet de Mandala i donar 1 euro..un cop finalitzat hi haurà suficient per una vivenda.
#Buscaelmandala #buscaelrangoli #elmandaladelaviat #tarragonasolidaria

GRANOLLERS: GRAN CENTRE. GRN16 Edició Limitada

GRN 2016 “Edició Limitada”
Aquest any a GRAN CENTRE GRANOLLERS ens hem proposat anar a + en tots els sentits: més dinamisme, més imatge, més visibilitat, més representació de tots els sectors i les empreses de serveis; més projecció de ciutat, oci, cultura, gastronomia i hostaleria.

Dissabte, 22 d’octubre, de 10:30 a 20:30h crearem un espai únic i efímer al tram de vianants des de Joan Prim a la Plaça de la Corona, amb el millor tast del que ofereix Granollers!

FIGUERES: Comerç Fashion Day 15/10

La ciutat es tornarà a convertir en un gran aparador comercial
La rambla de Figueres s’omple de moda amb una nova edició del Comerç Fashion Day Figueres. El proper 15 d’octubre, la ciutat es tornarà a convertir en un gran aparador comercial amb desfilades de destacades firmes comercials com ‘Seisu’, ‘Qüest Urban Store’ i ‘Lacoste’ entre d’altres, tallers i activitats infantils. A més, es posarà en marxa una targeta de fidelització: l’Empordà Card. El projecte Comerç Fashion Day surt d’una iniciativa creada Comerç Figueres i Piùbella Models Agency amb l'objectiu de donar un impuls a la ciutat, especialment al comerç, tot convertint-la en icona de la moda per un dia.

L’acte començarà a les 17 h de la tarda i la primera desfilada tindrà lloc a les 18.30 h...