La direcció general de Comerç crea el grup de treball per elaborar el projecte de Llei de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana

La direcció general de Comerç ha començat a treballar en el projecte de llei que ha de possibilitar la creació de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU), d’acord amb el que estableix l’actual llei de Comerç, Serveis i Fires (Llei 18/2017, d’1 d’agost ).  L’actual normativa  preveu la creació d’entitats de col·laboració público-privada per al desenvolupament de plans estratègics dissenyats per a períodes determinats en àrees urbanes prèviament delimitades, fomentant la implantació i desenvolupament de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU).

 

La Direcció General de Comerç suma esforços amb l’associacionisme comercial per fomentar el comerç català

Al llarg de 2017, la Generalitat —a través de la Direcció General de Comerç— ha destinat 240.000 euros al desenvolupament dels plans d’actuació impulsats per les principals patronals, entitats i associacions de comerciants i d’altres professionals del comerç, per fomentar i dinamitzar el comerç català. Amb aquest objectiu, la Direcció General de Comerç ha formalitzat convenis de col·laboració amb ESCODI, COMERTIA, Pimec, Fundació Cecot Innovació, Barcelona Oberta, COACB, ANCECO, La Llotja de Cereals, FECOM, Fundació Comerç Ciutadà, i Fundació Barcelona Comerç

Animació infantil del missatger reial a Mataró

Tres dies d'activitats infantils, tallers, espectacles i contacontes per a la canalla que passegi per la Rambla de Mataró o que s’acosti a portar la carta als Missatgers Reials! 
Dimarts 2 a les 19h, espectacle de Màgia. Dijous 4 d'11 a 13h, Contes Pallassos a la Vora del Mar.

Tot preparat per l'arribada de l'ambaixador reial el dia de Sant Esteve a Sabaell.

L'ambaixador reial arribarà a Sabadell el dia de Sant Esteve al migdia. Aquest servidor dels Reis Mags d'Orient s'instal·larà 10 dies a la ciutat amb un campament reial al Racó del Campanar. La novetat és que enguany l'alcalde rebrà l'ambaixador a l'Ajuntament amb tots els honors i s'estarà a la ciutat fins al dia 4 de gener. Serà llavors quan l'ambaixador amb l'ajuda de 7 carters al servei dels Reis d'Orient es reuniran a la fira per ajuntar totes les cartes dels infants de Sabadell.

Gran Centre destinarà el 5% de la recaptació de Nadal al servei de pediatria de l'Hospital

L'associació de comerciants i empreses de serveis Gran Centre destinarà, juntament amb l'Obra Social la Caixa, la recaptació del 5% de les compres de Nadal amb la seva targeta de fidelització a la Fundació Hospital Asil de Granollers, concretament a la planta de pediatria. L'acció s'inclou novament a la campanya Per Nadal cada ovella al seu corral, que ha destinat durant cinc anys un percentatge de la recaptació a projectes socials de la ciutat.

Vic Comerç va celebrar ahir V Gala del Comerç

Guardons, homenatges, actuacions en directe, el vídeo gravat pels comerciants i una gran assistència van marcar una gala molt emotiva

“La gent de Vic és molt de Vic!” és el nom del clip realitzat pels comerciants que presenta Vic Comerç aquest any

Quim Masferrer va realitzar una actuació memorable.

A Terrassa Centre Campanya de Nadal

La campanya de Nadal d’aquest any de l’associació té com a element  principal un arbre de fusta realitzat per Prodis (Fundació Terrassenca Prodiscapacitats). Aquests arbres guarniran més de 200 comerços amb el lema “junts fem ciutat”.