Nou Programa de Diagnosi d'Innovació Comercial 2017, subvencionat al 100%

El nou Programa de Diagnosi d’Innovació Comercial 2017 subvencionat al 100%, posa a l’abast de les pimes del sector del comerç al detall una eina clau perquè pugueu revitalitzar i optimitzar la gestió del vostre establiment comercial!

El Programa per a l’innovació comercial és una iniciativa de les Cambres de Comerç espanyoles i compta amb el recolzament i finançament FEDER  i del Ministerio de Economia, Indústria y Competitividad a través de la Secretaria de Estado de Comercio.

 

Jornda aparadorisme 2017 a la T de Tarragona

JACKELINE JORBA Mediadora artística, docent i creativa a TAO projectes, ha col.laborat amb empreses com Benetton, Nespresso i Decathlon Espanya. Ha redactat articles per a revistes especialitzades en interiorisme i l’àmbit del màrketing, així com temaris d´aparadorisme i merxandatge visual. Anima els emprenedors a despertar els sentits, per tal de crear espais que emocionin. 


 

L’ACO engega una nova campanya per promoure el comerç a Olot

Aquest novembre, els colors ens fan anar de botigues. L'Acolor és la nova campanya de l'Associació de comerciants d'olot que pretén donar a conèixer l'àmplia oferta comercial de la ciutat per fer-la més coneguda i atractiva a tothom.
Fes la teva compra, obten una butlleta i vine a la plaça Rector Ferrer els dissabtes de novembre i tindràs premi segur!

L’aparador + gran del món al centre de la ciutat

L’aparador més gran del món. L’associació de comerciants Gran Centre Granollers va fer L’aparador més gran del món –amb participació oficial al World Record Guinness– un aparador de 500 metres de llargada a l’illa de vianants al c. Anselm Clavé, des de la pl. de la Corona fins al c. Joan Prim (amb el c. Torres i Bages).

Tres dies de compres a preus petits en una nova edició de FIROCASIÓ

Els dies 2,3 i 4 de novembre, la Rambla de Mataró acollirà de nou el ja consolidat esdeveniment on s'hi pot comprar de tot a preus d’ocasió. 

FIROCASIÓ, que es porta a terme em edicions a la primavera i a la tardor, consta de diversos estands sota carpes per exposar i vendre productes fora dels circuits comercials. És un esdeveniment que cada vegada atrau més gent tant de la ciutat com de tota la comarca.  


 

Els comerços de la UBM organitzen el joc del "TRUC O TRACTE", el 31 d’octubre, per celebrar la castanyada entre els seus clients

Els clients que hagin fet una compra a un comerç associat a la UBM, s'hauran de dirigir a les carpes de la Plaça de Cuba i Plaça Gran i provar sort

Mataró, 16 d'octubre de 2017.-  Els comerços associats a la Unió de Botiguers de Mataró, i degut a l’èxit de l’activitat organitzada l’any passat, també s'apunten a la moda de fer "TRUC o TRACTE" amb un joc molt especial on el client té la possibilitat de guanyar o bé premis directes o xecs regal de fins a 50€. 

MTR, la nova activitat organitzada per la UBM que convertirà la Rambla en un showroom urbà

La Unió de Botiguers de Mataró, amb el patrocini del Grup Drivim, organitza una nova activitat el dissabte 14 d’octubre durant tot el dia a la Rambla de Mataró.
Es tracta del MTR Showroom urbà, una forma singular de presentar els negocis que hi participen basada en l’impacte visual. 

Durant tot el dissabte, de les 10:00h a les 20:30h, i amb un nou format tipus passarel•la estàtica, els comerços participants mostraran els seus productes o serveis creant exposicions singulars i creatives que cridaran l’atenció del ciutadà.