Els comerços de la UBM organitzen el joc del "TRUC O TRACTE", el 31 d’octubre, per celebrar la castanyada entre els seus clients

Els clients que hagin fet una compra a un comerç associat a la UBM, s'hauran de dirigir a les carpes de la Plaça de Cuba i Plaça Gran i provar sort

Mataró, 16 d'octubre de 2017.-  Els comerços associats a la Unió de Botiguers de Mataró, i degut a l’èxit de l’activitat organitzada l’any passat, també s'apunten a la moda de fer "TRUC o TRACTE" amb un joc molt especial on el client té la possibilitat de guanyar o bé premis directes o xecs regal de fins a 50€. 

MTR, la nova activitat organitzada per la UBM que convertirà la Rambla en un showroom urbà

La Unió de Botiguers de Mataró, amb el patrocini del Grup Drivim, organitza una nova activitat el dissabte 14 d’octubre durant tot el dia a la Rambla de Mataró.
Es tracta del MTR Showroom urbà, una forma singular de presentar els negocis que hi participen basada en l’impacte visual. 

Durant tot el dissabte, de les 10:00h a les 20:30h, i amb un nou format tipus passarel•la estàtica, els comerços participants mostraran els seus productes o serveis creant exposicions singulars i creatives que cridaran l’atenció del ciutadà.  

 

El Rapa, recull somriures!

Aquest divendres dia 6 i dissabte dia 7 d’octubre dia Internacional del Somriure els comerciants de la Rambla del Passeig ofereixen una nova campanya.  
El Rapa, un element distintiu que representa un somriure, tornarà a sortir al carrer. Cada un dels establiments participants col·locarà el seu Rapa a l’exterior per anunciar que es recullen somriures amb la finalitat de portar-los a persones que ho necessiten com els nens i nenes de l’Hospital de Vic

Comunicat de la Fundació Comerç Ciutadà

La Fundació Comerç Ciutadà, integrada per les organitzacions comercials de les ciutats de Figueres, Granollers, Mataró, Olot, Sabadell, Terrassa, Tarragona, Vic; condemnem enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat per impedir les votacions a Catalunya.

Mataró plena de colors amb la festa 'Holi'

La Unió de Botiguers i adolescents.cat organitzen el pròxim 30 de setembre tres hores de festa i música a la plaça de l'Ajuntament.


La Unió de Botiguers (UBM) organitza per primera vegada una festa 'Holi' en col·laboració amb adolescents.cat, el portal més visitat entre joves de Catalunya. Així doncs, la plaça de l'Ajuntament s'omplirà de color, música i molta festa el dissabte 30 de setembre a càrrec de Roger Carandell, Ernest Codina i un discjòquei de Cocoa.

Subvencions pel comerç, serveis i restauració 2017

Comerç Figueres gestiona en la seva totalitat els programes de millora comercial de l'establiment sota les subvencions pel comerç, serveis i restauracions 2017. 

Si algun dels teus objectius és:

recuperar un local o locals buits situats a la trama urbana consolidada del municipi, o al casc històric i els seus eixamples
la reforma d'un establiment amb un grau d'antiguitat
la reforma d'una parada de mercat municipal
probablement pots optar a les subvencions pel comerç, serveis i restauracions 2017. A continuació et resumim els beneficiaris, avantatges i requisits.

 

“Els reptes del comerç de proximitat i la revalorització”

La Unió de Botiguers de Mataró i Ártidi – Escola Superior et conviden a descobrir el món del retail des d’un punt de vista innovador a través del nou circuit de conferències “Mirades del Nou Retail vs Nou Consumidor”.

De la mà d’experts en marketing aplicat al punt de venda t’apropem a les noves tendències que t’ajudaran a millorar les vendes del teu negoci. No t’ho perdis!

 

Tardor Solidària

Els propers 29 i 30 de setembre, Terrassacentre organitza la “Tardor solidària”. Es tracta d’una nova campanya amb la que es vol recollir roba usada i fer-ne entrega a Roba Amiga, empresa de reinserció social.

Es vol fer un esdeveniment festiu per donar la benvinguda a la tardor, amb una finalitat solidària. Les botigues el divendres ampliaran horari i a partir de les 20h hi haurà música en directe en diferents punts del centre.

Cada establiment associat tindrà una caixa on els clients podran posar la roba que no fan servir. A canvi obtindran algun descompte o promoció, cada establiment tindrà en un lloc ben visible un distintiu amb el tipus de promoció o descompte que ofereix.

Entrevista amb Laura Sabatés, presidenta de Gran Centre Granollers per la campanya “Jo t’estimo +”

Entrevista amb Laura Sabatés, presidenta de Gran Centre Granollers per la campanya “Jo t’estimo +”, i Amadeu Barbany, propietari del concept-store Dracs; han rebut aquest estiu els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial de la Generalitat de Catalunya.
Gran Centre és una associació que 22 anys després segueix defensant els valors del comerç compromès amb les persones i el territori. Mentre que Dracs ofereix productes de disseny, artesania i proximitat, amb un valor més enllà de la simple mercaderia.

18a Fira Estocs 9 de setembre

Els COMERÇOS trauran l’estoc al carrer i les EMPRESES oferiran els seus serveis, a preus molt assequibles !!

Llistat de Comerços i Empreses de Serveis de la 18a Ed. del FIRAESTOCS de Gran Centre Granollers!

Cauràs en la temptació!

Sabadell Comerç Centre presenta una campanya amb l’objectiu de promocionar totes les empreses associades i premiar als clients del centre per les seves compres.
Sota  el títol “Cauràs en la temptació: Relaxa’t, menja, compra i diverteix-te al centre!”, els comerços associats donaran uns tiquets numerats anomenats butlletes del pecat. A través de les butlletes els clients entraran en un sorteig de diferents premis que els conviden a gaudir del centre: restaurants, bars, cinema, spa...
 

Bases del Sisè Concurs d'Aparadors de la Mostra del Vi de l'Empordà 2016

Del 7 al 10 de setembre 2017 té lloc a Figueres la 33a Mostra del Vi de l'Empordà i Comerç Figueres organitza un concurs d'aparadors amb 400€ en premis pels diferents guanyadors i regal de l'Ajuntament de Figueres. Els aparadors hauran d'estar a punt a partir del 4 de setembre 2017 i les bases del concurs son les següents:

 

Botigues al Carrer de Tarragona

L’associació de comerciants VIA T Tarragona-Shopping organitza conjuntament amb l’Associació de comerciants del Voltant del Mercat la campanya LES BOTIGUES AL CARRER.

 

Ja arriba el SonaEstiu 2017 d'agost a Figueres!

Tornen les nits dels dijous del mes de juliol i d'agost que et conviden a quedar amb els amics i a sortir al carrer i passar-ho bé a l'estiu de Figueres amb el SonaEstiu de la Plaça de les Patates!

Amb una proposta en la qual col·labora Comerç Figueres Associació a petició dels establiments adherits, dinamitzem els bars i restaurants del barri vell de Figueres amb elSonaEstiu2017 que torna tots els dijous del mes de juliol i agost a la Plaça de les Patatesdes de les vuit de la tarda a les 12 de la nit.